Kari Schibevaag på NRK
22. mars 2013

Kari Schibevaag på NRK

  Seabrokers sponsede Kari Schibevaag er med på "Oppdrag Nord-Norge" på NRK.

Seabrokers Group, som har sitt hovedkontor i Forusbeen 78 , har i flere år vært stolt sponsor av verdensmester i kitesurfing og verdensmester i snøkiting, Kari Schibevaag.

Kari har som eneste i verden vunnet World Snow Kite Masters i freestyle både på snowboard og ski. Ikke bare har hun vunnet begge grenene, hun har vunnet dem tre år på rad. I tillegg har hun vært verdensmester i de fleste ulike kitegrener på sjøen flere år på rad.

Nå er Kite-Kari Norgesaktuell som en av friskusene i “Oppdrag Nord-Norge” på NRK, en norsk dokumentarserie som vises på NRK. Ni av Norges fremste ekstremsportsutøvere drar ut på båtreise i spektakulære Nord-Norge. Kaptein Mads Bækkelund og båten Fjord Visjon tar dem med til nye steder som byr på vill og vakker natur og uendelige muligheter. I åtte uker følger vi de adrenalinsøkende utøverne fra sted til sted i nordnorsk natur, der utfordringer skal overvinnes og drømmer kan gå i oppfyllelse.

Seabrokers Group sier de er stolte over å ha vært med som sponsor for Kari Schibevaag i flere år.

Du kan lese mer om Kari på hennes hjemmesider Kariland, i artikkelen i Rogalands avis, eller se programmet på NRKs hjemmesider.
(Bilder: Kariland.com)