Jobbe på Forus?

Jobbe på Forus?

 

Med jobb på Forus er du en del av en internasjonal smeltedigel av kompetanse, innovasjon og verdiskapning. Området huser mange av Norges største bedrifter og mest spennende arbeidsgivere, som samlet genererer en betydelig andel av landets verdiskapning.

På Forus jobber dyktige mennesker fra inn- og utland side om side i internasjonale miljøer med verdensledende kompetanse på en rekke felt. Resultatet er kontinuerlig kunnskapsutvikling og stadig unike, høyteknologiske nyvinninger.

Fritid, kultur og opplevelser

Forus ligger nær både Stavanger, Sandnes og Sola, midt i en region med et rikt kultur- og opplevelsestilbud. En rekke store og små festivaler og arrangementer gjør at regionen syder av liv hele året. Og friluftsmulighetene er mange og varierte. Her kan du blant annet stå på ski, bestige et av landets mest imponerende landemerker, Preikestolen, eller utforske Jærens flotte sandstrender. Les mer om Stavanger-regionen her.

Alt på ett sted

En av landets beste golfbaner ligger på Forus – som et flott grøntområde mellom kontorbygg og næringsliv. Her kan du spille golf med en forbindelse eller spise et godt måltid i idylliske omgivelser.

Du finner en rekke service- og handelsvirksomheter på Forus, blant annet to store kjøpesentre med mange shopping- og spisemuligheter. Enten du trenger noe til arbeidsplassen, skal arrangere et seminar, handle i lunsjpausen eller spise en god middag – har du fasilitetene på Forus. Noen eksempler:

Quality Hotel Pond: Fullservicehotell med konferansefasiliteter som åpner 4. april 2016.

Scandic Stavanger Forus: Moderne forretnings- og konferansehotell sentralt på Forus

Smarthotel Forus: Effektiv, rimelig og trivelig overnatting, rett ved kjøpesenteret Kvadrat.

Tvedtsenteret: 28 butikker fordelt på 4 bygg sentralt i Lagerveien.

Kvadrat: Stort kjøpesenter med alle typer butikker og flere serveringssteder.

Sola Golfklubb: 18-hulls golfbane, med utmerket restaurant åpen for spillere og andre gjester.

Matsalen: Restaurant på Tvedtsenteret der råvarer fra regionen preger menyen.

Sabi Sushi: Sushi-restaurant på Tvedtsenteret med kortreiste råvarer.

ELIXIA Forus: Bredt spekter av trenings– og velværetilbud

 

Illustrasjoner: Morten Berentsen / MBMultimedia AS