Inviterer til innsamling av gaver til sitt ensomme juletre
25. november 2019

Inviterer til innsamling av gaver til sitt ensomme juletre

I hele desember samler Quality Hotel Pond inn julegaver til Hjerte for Sandnes, som sørger for å gjøre juletida litt lysere for mennesker i en vanskelig livssituasjon.

For første gang samarbeider Forus-hotellet Quality Hotel Pond med Hjerte for Sandnes for å samle inn gaver til de som trenger en ekstra oppmuntring i byen vår. I fjor ble det arrangert to julekvelder med et enormt engasjement;

– Vi samlet ca. 600 personer, gjester og frivillige. Vi hadde flott musikk med lokalt band, juniorgospel, underholdning, julegaveutdeling og flott julemiddag. Utrolig positivt arrangement, der det var hele 33 nasjoner innom. Alle kjøpesentrene og handelstanden i sentrum engasjerte seg i få byens innbyggere til å være med å samle inn julegaver til våre julekvelder. I år er vi så heldige å ha Quality Hotel Pond med på laget vårt, og det er vi hjertelig takknemlig for. Vi gleder oss til å begynne på dette positive arrangementet i år igjen. Bli med og ta initiativ,  sier Torgeir Andreas Rovik Larsen, Koordinator, Hjerte for Sandnes.

Hjerte for Sandnes ønsker å gjøre Sandnes til en bedre by å bo i, gjennom å drive og mobilisere til sosialt og diakonalt arbeid. Ikke bare for de velstående og de som lykkes, men for alle. For vanskeligstilte barnefamilier, for enslige, for rusavhengige, for innvandrere, for oss alle. Målet er å støtte positiv livsutvikling og sosial deltakelse for brukerne av organisasjonens tiltak og tjenester.

Siden 2012 har Nordic Choice Hotels hvert år samlet inn julegaver til barn og voksne som er i en vanskelig livssituasjon gjennom initiativet “Ensomt juletre søker julegaver”. Naboer, gjester og ansatte kan legge gaver under juletrær hos samtlige hotell i Norden, som så gir gavene videre til en lokal organisasjon eller forening, som bidrar til å gjøre en forskjell under julehøytiden for barn i lokalmiljøet som er i en vanskelig livssituasjon. Mer informasjon om prosjektet, som hvilke hotell som er lokalisert nærmest deg, finner du her.

Engasjementet og givergleden har vært stor i alle år initiativet har pågått og tilsammen har det blitt samlet inn 360.000 julegaver. I fjor samlet Quality Hotel Pond inn 68 gaver.

– Julestemningen kommer først til Quality Hotel Pond når juletreet i lobbyen sakte, men sikkert fylles opp av gaver fra barn og voksne i lokalmiljøet, som skal gis videre til noen det betyr ekstra mye for. Jobben Hjerte for Sandnes gjør for mennesker i en vanskelig livssituasjon her i Sandnes er utrolig viktig og vi er glade for å kunne bidra inn i deres arbeid. I jula skal vi tenke på hverandre og det er kanskje en klisje, men for mange er det ofte en større glede å gi enn å få, sier hotellsjef Ingrid Lie.

Slik bidrar du:

1. Kjøp en gave og pakk den inn. Tenk på at gaven kan være noe et barn vil ha og ønsker seg, ikke bare noe du tror barnet behøver.

2. Pakk inn gaven og skriv en lapp på med informasjon som beskriver hvilken alder eller hvilken interesse gaven kan passe til. For eksempel “God jul til deg som er 3-5 år gammel og liker å leke utendørs. Julehilsen fra Pia”.

3. Lever julegaven på Quality Hotel Pond fra 18. november til 19. desember.