HCL Technologies til Forus
18. mai 2018

HCL Technologies til Forus

HCL Technologies flytter i løpet av sommeren fra Jåttavågen til Vassbotnen 23 på Forus. 

Seabrokers Eiendom har nylig omgjort Vassbotnen 23 til flerbrukerbygg, og HCL Tecnhologies er første kunde inn i tillegg til Equinor (tidligere Statoil) som har vært i bygget i flere år.

– HCL Technologies ser store fordeler ved å flytte til Forus, hvor de kommer nærmere kundene og blir en del av Norges viktigste næringsområde. For Seabrokers Eiendom er det en stor glede å se dette fantastiske bygget fylles opp igjen, og vi benytter anledningen til å invitere flere leietakere inn i Vassbotnen 23, som fremdeles har ledige arealer, sier Rolf Aarthun, kontraktsansvarlig i Seabrokers Eiendom.

HCL Technologies har leid ca 700 kvadratmeter kontorlokaler i bygget. Vassbotnen 23 kjennetegnes som svært energivennlig med moderne løsninger og et flott atrium på 1300 kvadratmeter som er selve hjertet i bygget.

Seabrokers Eiendom har en moderne eiendomsportefølje på ca 210.000 kvm og er en av regionens største eiendomsbesittere. Selskapet er også en av deltakerne i Forus-samarbeidet, der eiendomsaktører driver langsiktig omdømmebygging av området. I tillegg til Seabrokers Eiendom består Forus-samarbeidet av IKM Eiendom, DNB Næringseiendom, FORTIN AS, Sandnes Havn, Forus Parkering AS, 2020park, Høgevoll, Base Property, Kanalsletta Utvikling, Tjelta Eiendom, Tvedtsenteret, Norwegian Property, Forus Næringspark og Brødrene Kverneland Eiendom.

Følg Forus!

Følg oss på Vimeo Forus-bilder for nedlastning