Forusvisjonen nominert til internasjonal arkitekturpris
18. desember 2013

Forusvisjonen nominert til internasjonal arkitekturpris

Det er det kjente nettstedet World Achitecture News' årlige arkitekturpris WAN AWARDS som har akseptert nominasjonen av Forusvisjonen.

Det betyr at fremtidsplanene for Forus blir synlige for svært mange. Forusvisjonen er nominert av arkitektfirmaet Juul og Frost som står bak visjonsarbeidet, og deltar i klassen for Urban Arkitektur. En rekke internasjonale prosjekter er nominert, og snart blir det kjent hvilke prosjekter som velges til den såkalte ”lange listen”.

Etter planen skal juryen jobbe seg gjennom alle nominasjonene og velge ut en del prosjekter som havner i finalen, den såkalte ”korte listen”. Målet er å kåre en vinner før jul.

Forusvisjonen er i godt selskap med store utviklings- og tranformasjonsprosjekter både i Kina og Emiratene, i tillegg til mange store byer i andre verdensdeler.

WAN AWARDS er laget for å hedre de aller beste i internasjonal urban design, landskap og infrastruktur, og konkurransen tiltrekker seg deltakere fra hele verden. Det er to kategorier i denne klassen, ferdigstilte prosjekter og fremtidsprosjekter.

Det er 51 påmeldte prosjekter i konkurransen før den første utvelgelsen begynner.

Du kan lese mer om konkurransen og prisene her:

http://backstage.worldarchitecturenews.com/wanawards/information

http://backstage.worldarchitecturenews.com/wanawards/award/sector/urban-design-13