Forus på ONS Norway 2013
12. juni 2013

Forus på ONS Norway 2013

Forus vil bli tydelig profilert som ledende verdiskapningssenter og lokasjon for olje- og gassrelatert virksomhet når ONS Norway arrangeres for første gang 19.-21. august i år.

På en stor og godt synlig stand i messens sentralområde (Hall D, stand 4118), vil ikke bare områdets profil og overordnede roller presenteres. Totalt seks relevante og lokalt representerte Forus-bedrifter vil fronte standen for å vise frem sine produkter og tjenester, bygge nettverk og pleie nye og eksisterende relasjoner.

De første fem påmeldte utstillerne på Forus’ fellesstand er:

 

Spennende arena

– ONS Norway er en spennende nysatsing og arena for produkt- og tjenesteleverandører på den norske kontinentalsokkelen. Som et av landets viktigste næringsområder, og et nav i den kraftige utviklingen innen olje- og gassindustrien, er det naturlig at Forus er representert på ONS Norway. Det er også hyggelig og spennende å kunne samarbeide med et knippe leverandørbedrifter på Forus til felles glede og nytte, sier Stein Racin Grødem, talsmann i Forus-samarbeidet.

Forus-samarbeidet

I Forus-samarbeidet har til nå 14 eiendomsaktører med interesser på Forus samlet seg for å synliggjøre og markedsføre området som et nasjonalt senter for verdiskapning.

Gjennom tilstedeværelsen på ONS Norway ønsker Forus-samarbeidet å markere, synliggjøre og profilere Forus som en viktig og attraktiv bedriftslokasjon for olje- og energirelaterte virksomheter – i både regionalt, nasjonalt og internasjonalt perspektiv.

Ta kontakt med oss!

Vi vil publisere mer informasjon om Forus fellesstanden og den enkelte utstiller i tiden frem mot ONS Norway – og vil gjerne komme i dialog med ulike interessenter.

Hvis du er interessert i å vite mer om eller møte noen av de ovennevnte utstillerne ved ONS Norway 2013, eller ønsker overordnet informasjon om Forus som næringsområde, ta kontakt med oss via kontaktinformasjonen nederst på siden.

Mer om eiendomsaktørene i Forus-samarbeidet her.