Fortsatt noen ledige plasser i parkeringsanlegget
25. november 2014

Fortsatt noen ledige plasser i parkeringsanlegget

  Forus Parkering AS står bak det toppmoderne parkeringsanlegget i Christian August Thorings Veg 9 på Forus vest, rett i nærheten av Sola golfbane og kontorbygget Golf Tower.

Parkeringsbygget er på totalt 40000 kvm fordelt på syv etasjer. Anlegget har en totalkapasitet på 1400 p-plasser og det er fortsatt noen ledige plasser for leie.

Det er tilknyttet et uteområde med frittstående betalingsautomat som gir en praktisk parkeringsmulighet for korttidsbesøkende. Inkludert uteplassene er den totale kapasiteten på cirka 1550 plasser.

Samtlige parkeringsplasser administreres av en moderne parkeringsløsning. Parkeringsanlegget har integrert berøringsfri adgangskontroll som innebærer at faste leietakere kan kjøre inn og ut av anlegget ved hjelp av en ID-basert løsning. Det har også en betalingsløsning for inn- og utkjøring med betalingskort.

Anlegget har også et skiltsystem for parkeringshenvisning, som gjør det enklere å finne frem til nærmeste ledige plass. Det reduserer også søketrafikk og utslipp. Ekstra høye kjøretøy kan bruke en separat, ekstra høy innkjøring. Parkeringsanlegget er dessuten designet for å kunne bygges ut til tilnærmet dobbel kapasitet, og det planlegges ulike bilservicetjenester. Nylig flyttet Hurtigruta Carglass inn i bygget.

Se www.forusparkering.no for mer informasjon.

Foto: Markedsavdelingen Reklamebyrå