Flere nye oppdrag for Seabrokers
27. februar 2014

Flere nye oppdrag for Seabrokers

Peling, boring og energibrønner på ulike spennende oppdrag – det er bare noe av det Seabrokers Entreprenør Service den siste tiden har fått av spennende oppdrag.

Seabrokers, som holder til i Forusbeen 78 på Forus, kan stolt fortelle om følgende oppdrag:

Jaktodden, Kristiansand
Vi har siden sist fått bestilling på pelearbeidene for Jaktodden i Søgne, av Skanska AS. Her skal vi levere en 20m lang stag forankret spuntvegg og boren/montere ca 300m med stålkjernepeler. Vi takker skanska for oppdraget og ser frem til et godt samarbeid på byggeplass. Se mer om prosjektet her.

Litlaberget, Sola Kommune
-Boring for støyskjerm – Litlaberget, Sola kommune. Videre så har vi fått oppdraget med boring av ca 300 stk PE 280 rør for støyskjermer på prosjektet Litlaberget, av Rygg Maskin. Jobben starter i uke 7 og vi takker Rygg Maskin for oppdraget. Se mer om Litlaberget her.

Kjempeholen, Sandnes
Vi har fått bestilling på boring av energibrønner for Kjempeholen 1-3, av Kruse Smith A/S. Jobben som skal utføres er boring av 6 stk energi brønner på 170meter pr. brønn, og oppstart her er i uke 7. Vi takker Kruse Smith A/S for oppdraget. Se mer om prosjektet her.

Gjennom oppkjøpet av Holt Risa AS sikter Seabrokers Entreprenør Service sikter seg mot å bli en av landets ledende innen fundamentering, og de leverer alt innen Peling, vibrering, spunting, boring, energiboring, gysing, sprøytebetong og graving.

(Bilder: Seabrokers)