F5 IT tildelt kontrakt av Engie E&P Norge AS
29. mars 2016

F5 IT tildelt kontrakt av Engie E&P Norge AS

F5 IT Stavanger AS er tildelt en avtale med Engie E&P for leveranse av ICT PMO Services, eller ICT Prosjektledelse som en tjeneste.

Det stavanger-baserte IT selskapet, som nylig flyttet inn i Vestre Svanholmen 4 på Forus, skal levere en helhetlig tjeneste til Engie E&P, hvor prosjektledelse og planlegging, estimering og rådgivning er en del av scopet.

Avtalen har en varighet på 3 år med opsjon på ytterlige 3 år.

– F5 IT startet oppbyggingen av PMO både for å utføre prosjektledelse på egne leveranser og ute hos kunder allerede i 2013. Vi mottok en RFI fra Engie og oppdaget at deres rammeverk for prosjektledelse hadde en del likheter med vårt eget. Vi foreslo derfor en leveransemodell basert på vår egen PMO. Nå er vi veldig stolte av å ha vunnet anbudskonkuransen. Vi har allerede hatt oppstart på kontrakten og er godt i gang med planleggingen. Vi ser frem til et særdeles spennende samarbeid med Engie E&P, sier Pål Nesteby, leder for Business Improvement-avdelingen i F5 IT.

F5 IT ble etablert I 2009, og har gjennom leveranser av høy kvalitet til en konkurransedyktig pris hatt en solid vekst. Selskapet har siden 2011 utvidet porteføljen fra ren utleie av IT spesialister til å bli en komplett leverandør med en rekke tjenester i porteføljen.

– Vi har levert prosjektledelse som en tjeneste i noen år, og ser store gevinster både for kunden og for oss som leverandør. Kunden får fleksibilitet og riktig kompetanse til riktig tid, mens vi får intern kompetansedeling, risikospredning og fleksibilitet i organisasjonen. I tillegg forenkler det læring og kompetansedeling på tvers av kunders organisasjon. Vi tror dette er en tjeneste som vil være av interesse for alle selskaper med en portefølje av IT prosjekter, tilføyer han.

På bilder ser du (fra høyre): Engie’s IT-Sjef Unni Ulland, Sveinung Byrkjedal, Miguel Baptista, Engie: Koen Vlaeminck, Roy-Arne Høgestøl, Pål Nesteby, Engie: Olivier Bolier, Parinas Azarijafari, Linda Aske Pedersen, Robert Didriksen