ExxonMobil fortsetter løpet for ExxonMobil Bislett Games
29. januar 2013

ExxonMobil fortsetter løpet for ExxonMobil Bislett Games

  ExxonMobil i Norge har inngått ny avtale med Bislett Alliansen om å fortsette som tittelsponsor for det tradisjonsrike friidrettsstevnet på Bislett Stadion til sommeren.

Stevnet i 2013 finner sted 13. juni og er ett av 14 stevner i den internasjonale IAAF Diamond League serien. Det blir 26. gang ExxonMobil er tittelsponsor for arrangementet i Oslo. Langsiktig satsing og samarbeid er kjerneverdier i ExxonMobil, som har drevet virksomhet i Norge siden 1893. Det årelange samarbeidet med Bislett Alliansen inngår som en del av dette arbeidet.

Samtidig har Bislett Stadion etablert seg som en friidrettsarena i toppsjiktet i IAAF Diamond League serien, som omfatter 14 kjente arenaer i Europa, Asia og Amerika. ExxonMobil Bislett Games er anerkjent som det viktigste friidrettsstevnet i Norge, og det bidrar til å styrke interessen for idretten og profilerer Norge internasjonalt gjennom bred mediedekning.

Bislett Alliansen, bestående av idrettslagene BUL, Tjalve og Vidar, er en profesjonell samarbeidspartner som arbeider hardt for å få de aller beste utøverne til stevnet på Bislett Stadion.

– Bislett Alliansens fokus på konkurranse i verdensklasse og deres målrettede arbeid for å gjøre hvert stevne enda bedre enn det forrige, er lett å identifisere seg med, sier Meg E. O’Neill, som ble administrerende direktør for ExxonMobil i Norge akkurat i tide til å oppleve ExxonMobil Bislett Games i juni 2012.

Pressemelding kan i sin helhet lese her.

 

(Bilder: Exxon Mobil Bislett Games)