ESS og Compass Group Norge er tildelt kontrakt for forpleiningstjenester
19. mars 2013

ESS og Compass Group Norge er tildelt kontrakt for forpleiningstjenester

Eni Norge inngår avtale om leveranse av forpleiningstjenester som inkluderer kjøkken og hotelldrift på Goliat FPSO. Kontrakten inkluderer også kantinedrift ved hovedkontoret på Forus og Hammerfestkontoret.

Dette kommer frem i en pressemelding fra Eni Norge, som har sitt hovedkvarter i Vestre Svanholmen 12 på Forus. Til å bemanne denne kontrakten søker selskapet i utgangspunktet personell med lokal tilknytting.

ESS og Compass Group Norge inngår dessuten avtaler med henholdsvis videregående skole og opplæringsbedrift i Hammerfest, begge med målsetting om regional rekruttering av elever og lærlinger til fremtidige jobber i petroleumsindustrien.

– Vi er meget tilfredse med at ESS og Compass Group vant denne kontrakten, sier Svein Fredriksen , District Operation Manager hos Eni Norge.

Har fortsetter: – Forpleiningsleveransen er en viktig leveranse både på sokkelen og på land. Den “treffer” alle og en profesjonell leverandør her er svært viktig for oss. Denne type kontrakt gjør også at det er store muligheter for at det lokale næringslivet kan bidra. Vi ser frem til et godt samarbeid fremover.

Pressemeldingen kan i sin helhet lese her.