Det lokale veksteventyret Add Energy flytter til Forus
26. september 2012

Det lokale veksteventyret Add Energy flytter til Forus

– Vi fant fort ut at Norge ble for lite og begynte raskt å se oss om etter oppkjøpskandidater internasjonalt, forteller finansdirektør Harald Justnæs i Add Energy Group. Gruppen består i dag av ni operative selskap som leverer kompetanse og programvare til oljeselskapene.

– Hovedkontoret er i Stavanger, men vi er nå etablert i 12 andre byer, blant annet Aberdeen i Skottland, Perth i Australia og Houston i USA. Vi ser også på muligheter for ekspansjon i Australia. Markedet der er i rivende utvikling og utgjør nesten 40% av vår omsetning, sier Justnæs.

Nytt hovedkontor Etter sterk vekst kommer behovet for å bygge fellesskap. Selskapsverdier utviklet i fellesskap, kulturbygging på tvers og kommunikasjon står nå på dagsorden. Da kom også behovet for et samlet hovedkontor. –I dag har vi 50 kolleger i Stavanger spredt på tre ulike plasser. Vi gleder oss derfor til å flytte inn i flunkende nye og samlede lokaler i 2020park helt øst på Forus i oktober 2012, forteller leder for kommunikasjon og merkevarebygging, Ellen M. Walvik. – Vi vurderte mange steder før vi valgte 2020park. Vi falt for konseptet og utbyggers miljøfokus. For oss er det også viktig å vite at det er plass for flere add- medarbeidere når vi vokser videre. Felles byggherre gir oss trygghet for at ekspansjon er mulig, forteller Walvik.

Ny direktør Et av Add Energys ni datterselskap, Add Consulting, har nettopp fått ny administrerende direktør i Elisabeth Saupstad. Hun kommer fra stillingen som driftsdirektør i Nordic Choice Hotels med ansvar for Comfort-kjedens 18 hoteller i Norge. Hennes bakgrunn er drift, salg og personalledelse. – Det handler om å ta vare på folk, bygge relasjoner og drive service. Det gjør vi i Add Consulting, forteller Saupstad som sa ja til stillingen fasinert over selskapets profil, vekst og internasjonale engasjement. Ansettelsen av Saupstad forteller noe om Add Energys satsing fremover. Nå skal organisasjonen bygges og integreres. Da trengs ledelse, positivitet og kulturbygging.

Billedtekst: INTERNASJONAL SUKSESS: På fem år har Add Energy fått fotfeste i alle de viktigste oljeregionene i verden. Her fornøyde representanter for selskapets ledelse, fra venstre Elisabeth Saupstad, Harald Justnæs, Kjell Terje Roverud og Ellen M. Walvik.