Bilfinger vinner kontraktsforlengelse med BP
18. februar 2014

Bilfinger vinner kontraktsforlengelse med BP

BP Norge har nylig utøvd opsjon på rammekontrakten med Bilfinger Industrier Norge, og som har en verdi på 400 millioner.

Kontraktsforlengelsen gjelder ISO-vedlikehold på feltene Vallhall, Ula og Skarv og omfatter overflate, stillas, isolering og tilkomstteknikk.

– BP er en viktig kunde for Bilfinger Industrier. Vi er svært tilfreds med forlenget kontrakt og ser frem til to nye år med effektivt og trygt samarbeid. Vi opplever at BP er interessert i vår satsning på innovasjon og produktutvikling, og gleder oss til videre samspill også på den fronten, sier Bjørn Harald Celius, CEO i Bilfinger Industrier Norge, som har i Norge har hovedkontor i Kanalarmen 8 på Forus.

– Bilfinger Industrier er en betydelig leverandør som utfører viktig arbeid for oss på Valhall, Ula og Skarv. En vesentlig forutsetning for vårt samarbeid er kontinuerlig fokus på sikkerhet og kvalitet. Vi har hatt et godt samarbeid i forrige kontraktsperiode og ser fram til to nye år, sier Jan Norheim, administrerende direktør BP.

Kontraktsforlengelsen gjelder fra 1. mai 2014, pressemeldingen kan i sin helhet lese her.

(Bilder: Bilfinger/BP Norge)