Apply vinner avtale med Maersk
27. juni 2014

Apply vinner avtale med Maersk

Apply Rig & Modules har introdusert ny fullautomatisert SWARF unit og har allerede inngått avtale med flere selskaper, herunder Maersk Drilling, om leveranse.

SWARF unit har et fullautomatisert rensesystem for håndtering av spon, og som sikrer betydelig forbedring av arbeidsmiljøet samtidig som den reduserer behovet for manuelle operasjoner.

Apply Rig & Modules, som holder til i Moseidveien 17 på Forus, er en ledende leverandør av produkter og tjenester til rigg- og oljeserviceselskaper. Deres nyutviklede SWARF Removal System (SRS) er blant de mest avanserte systemer på markedet for å separere og fjerne stålfragmenter fra borevæsker.

Det nye systemet har betydelige HMS forbedringer med innovative automatiseringsløsninger, som både sikrer effektiv rensning av borevæsker og ikke minst reduserer behovet for manuell operasjon og behandling av SWARF til et minimum, hvilket frigir sengeplasser og kapasitet til andre oppgaver på installasjonen.

– Fullautomatisert SWARF er vårt svar på en utfordring og et kjent problem i forbindelse med milling eller P&A operasjoner. Vi er svært fornøyd med at Mærsk Drilling har valgt å benytte våre løsninger, sier administrerende direktør Peter Nygaard Andersen i Apply Rig & Modules.

Leveransen til Maersk Drilling skal installeres permanent på jack-up riggen XLE4 som bygges i Syd-Korea.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.

(Bilder: Apply)