Apply med sin største kontrakt noen gang
9. juni 2015

Apply med sin største kontrakt noen gang

- skal bygge boligmodulen på Johan Sverdrup-feltet.

K2JV (Kværner & KBR) og Apply, som har hovedkontor i Moseidsletta 122 på Forus, har inngått en avtale om ingeniørarbeid, innkjøp og bygging av boligmodulen til Johan Sverdrup-feltet. Modulen er en del av Johan Sverdrup Utility og Living Quarter Platform (ULQ), og kommer som et resultat av EPC-kontrakten som Statoil nylig tildelte K2JV.

– Det er en ære for oss at K2JV og Statoil har valgt Apply som leverandør av Johan Sverdrup boligkvarteret. Vi er stolte over å få være en del av Johan Sverdrup feltutbyggingen, vi er stolte over å ha blitt tildelt vår historisk største kontrakt med god margin og vi er stolte over at kunden verdsetter fordelene med et aluminiumsprodukt. Vi går til oppgaven med ærbødighet, sier leder for Apply Leirvik Lars Solberg.

Utstyr- og boligplattformen skal ferdigstilles i første kvartal 2019 for installasjon på Johan Sverdrup-feltet med verdens største løftefartøy «Pioneering Spirit» og skal innkvartere de som skal jobbe på Johan Sverdrup-feltet i over 50 år. Plattformen vil bli det største boligkvarteret på norsk sokkel og har kapasitet til å innkvartere 560 personer.

Pressemeldingen kan i sin helhet leses her.